Καταστήματα

Καταστήματα

Δουλέψτε σε ένα από τα καταστήματα του ομίλου μας στην ειδικότητα που έχετε, κοντά στους τελικούς καταναλωτές.

Τα καταστήματα του ομίλου μας ποικίλουν σε έκταση από μερικές δεκάδες τετραγωνικά μέχρι και πολύ πάνω από τα 1.000 τ.μ. Κάποια έχουν μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης και άλλα έχουν ειδικευμένα τμήματα όπως κάβες κρασιών, delicatessen τυριών κ.ο.κ. για να βρείτε τη θέση που σας ταιριάζει.

Είτε λοιπόν ειδικεύεστε στην κοπή αλλαντικών και τον χειρισμό κρεάτων, ή κατέχετε το σκανάρισμα προϊόντων και τις λειτουργίες των ταμειακών μηχανών, εδώ θα βρείτε τις κατάλληλες αγγελίες για εσάς.

Υπάλληλοι Καταστήματος

Ζητείται τέσσερις (4) υπάλληλοι για καινούργιο κατάστημα σούπερ μάρκετ του ομίλου Αστέρα, στη Γλυφάδα. Τα καθήκοντα τους περιλαμβάνουν: 1. Τιμολόγηση προϊόντων. 2. Τροφοδοσία ραφιών. Απαραίτητα προσόντα: 1. Τουλάχιστον ένα χρόνος πείρα σε αντίστοιχη…

Στη σελίδα αυτή αναρτώνται αγγελίες εργασίας από τα μέλη του ομίλου Αστέρα σε όλη την Ελλάδα. Οι αγγελίες είναι εξειδικευμένες και αφορούν θέσεις στον τομέα του λιανεμπορίου και ιδιαίτερα τα καταστήματα υπεραγορών. Όσοι ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι να κοιτάξουν στις διάφορες κατηγορίες αγγελιών μας, για να βρουν μία θέση στον όμιλό μας.

Ακολουθήστε μας

Web Powered by Yclas 2009 - 2023